Wanprestatie verkopers

De WOZ en woningtaxatie in het algemeen.

Moderators: Cnorretje, Jean henri, SimpleMind, Tukker, webka

Wanprestatie verkopers

Berichtdoor Ukkepuk » za 13 mei, 2017 10:04 pm

De koopakte is getekend. Ca. 2 weken na de koopakte krijgen we een bericht van de makelaar. Het schuurtje is afgebrand, maar de verkopers zijn verzekerd en er komt een nieuwe schuur. Inmiddels zijn we bezig met het rondkrijgen van de hypotheek. De bank eist o.a. dat de verkopers een bevestiging van de verzekering laten zien. De bevestiging dat ze geheel schadeloos worden gesteld. De taxatiewaarde van de woning is immers veel lager dan de verkoopprijs vanwege de schade aan de schuur. Wij krijgen van de verkoper echter enkel een brief waarin ze garanderen dat er een nieuwe schuur komt, zonder de gevraagde bevestiging van de verzekeraar.

Afgelopen vrijdag krijgen we van onze hypotheekadviseur te horen dat de bank akkoord gaat, maar dan willen ze de papieren van de verzekering hebben, dus de taxatierapport van de verzekering.

Over precies een week moet de hypotheek rond zijn. We zitten nu met onze handen in her haar. Als de verkopers niet meewerken en dit ra poort van de verzekering niet ons overhandigen, krijgen we niks rond.

Wat is nu het beste wat we kunnen doen?
Ukkepuk
 
Berichten: 1
Geregistreerd: za 13 mei, 2017 9:48 pm

Keer terug naar Taxatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling